Jídelní lístek

Základní jídelní lístek - Vendryně

Tento týden (17. 2.–23. 2. 2020) Příští týden (24. 2.–1. 3. 2020)


Objednání jídel je dostupné pouze pro přihlášené uživatele a je možné objednávat nebo měnit objednávku do 12 hodin před následujícím dnem.

(Např.: jídlo na úterý lze objednat nebo zrušit maximálně v pondělí v 11:59)

Pondělí (17. 2.)

Cibulová s kozím sýrem .
MALÁ Cibulová s kozím sýrem .
Tofu jako čína, dušená bio rýže basmati .
Vepřové plec na divoko, houskový knedlík .
Žemlovka s jablky .
Caesar salát s kuřecím masem .

Úterý (18. 2.)

Polévka bramborová s hlívou ústřičnou .
MALÁ s hlívou ústřičnou .
Krůtí maso na rozmarýnu, rýže basmati .
Vepřová roláda s bílkovou náplní, šťouchaný brambor .
Salát s bylink.zálivkou a sýrem halloumi .

Středa (19. 2.)

MALÁ Ruský boršč .
Hovězí v zelenině na rajč.šťávě, noky .
Krůtí maso s květ, kořením, dušená rýže s kernottem .
Smažený kuřecí řízek, vařený brambor .
Caesar salát s lososem .

Čtvrtek (20. 2.)

Vývar s hráškem a rýží .
MALÁ Vývar s hráškem a rýží .
Kuř. maso na jablíčkách s javorovým sirupem, polenta .
Uzené maso, špenát, bramborový knedlík .
Brynzové halušky .

Pátek (21. 2.)

Celerová s tofu .
MALÁ Celerová s tofu .
Kuřecí maso na brusinkách, dušená rýže .
Hovězí závitky s hlívou, karlovarský knedlík .
Smažené řízečky z panenky, vařený brambor .
Caesar salát s kuřecím masem .